Klubbnyheter

Nyhetsbrev #3 höst 2024

Innehåller bland annat information om höstens träningar, medlemskväll och så klart “nyfiken på”
där vi möter Emma (suppleant i styrelsen).

SAVE THE DATE

MEDLEMSKVÄLL HÖST
MED FOKUS PÅ FÖRENINGSUTVECKLING OCH VERKSAMHETSPLAN 2025
fredagen den 15 november 2024

 ÅRSMÖTE
söndagen den 9 februari 2025

ETT STORT TACK!

STORT TACK till alla er som på olika sätt bidrog till att den 5e upplagan av Halmstad Swimrun Sött&Salt blev en succé! Utan er hjälp ingen tävling!

Wow, vilken feedback vi har fått från deltagarna! Alla glada, peppande och hjälpsamma funktionärer är någon som lyfts fram lite extra och så klart bansträckningen, en snabb och rolig bana som går centralt i stan. Den uppskattas av deltagarna. I år slog vi även rekord i antalet anmälningar, vilket känns extra roligt.

 

Ett extra tack till tävlingens samarbetspartners och sponsorer!

 

Till nästa år ser vi gärna att vi bli några fler som engagerar oss i Sött&Salt, så skicka ett mail till tavling@htm.nu Du behövs!

 

//Tävlingsgruppen för Sött&Salt  

MEDLEMSKVÄLL 15 NOVEMBER 2024

Hur ska vår förening utvecklas? Vad ska vara i fokus under kommande år?

 

Varmt välkomna till en kväll där vi tillsammans lägger fokus på 2025! Under processledning av föreningens idrottskonsulent Katharina från RF-SISU Halland arbetar vi tillsammans fram underlaget till kommande verksamhetsplan. Beslut om verksamhetsplanen tas sedan på årsmötet i februari 2025.

 

DAG: Fredagen den 15 november 2024
TID: 17.30-19.30 med efterföljande pizzabuffé
PLATS: Hotel Plaza, Halmstad

 

Anmäl dig senast den 8/11 via länk nedan

HÖSTENS TRÄNINGAR

SIMNING

De simkurser som klubben arrangerar är mycket efterfrågade och höstens två simkurser blev snabbt fulltecknade.

Det är våra erfarna simcoacher Pedda och Alexander som har förtroendet att ta er simning till nästa nivå.
Ett tips – de måndagar under hösten som vi inte har simkurser går det bra att komma till Arenabadet och simma. Det gäller vecka 43, 44, 50, 51 och 52 och bana 1, 2 och 3 finns tillgänglig.

 

På ACTIC Simhallsbadet finns bana 3 och 4 bokade för er medlemmar på måndagar mellan kl 17.15-18.15 samt torsdagar mellan kl 18.30-19.30. Tänk på att ni som simmar på våra tider på ACTIC behöver skriva upp er i pärmen som finns i receptionen. Det är bland annat utifrån närvarostatistiken som behovet av antalet simbanor bokas.

NYHET – MORGONTRÄNING

Från och med den 10 oktober har du möjlighet att morgonträna på torsdagar. Bana 8 är bokad mellan klockan 06.00-07.30 på ArenaBadet.

Tänk på att entrén låses upp först kl 06.00.

LÖPNING

Häng med och löpträna med oss! På tisdagar kl 17.30 kör vi intervallträning och löpskolning. På Facebook bjuder medlemmar in till gemensam löpning under helgerna med måttot “fart efter kamrat”. Missa inte detta!

CYKLING

Förra årets populära cykelträning tillsammans med cykelklubben Bure fortsätter även i år och startas upp onsdagen den 13 november, kl 19.00-20.30 på Friskis&Svettis. Antalet platser är begränsade och anmälan görs varje vecka via Facebook. Först till kvarn gäller.

 

Ps Onsdagen den 20 oktober blir det FTP-test!

TRIATHLON PÅ SUPERSÖNDAGAR

Vi fortsätter med supersöndagar på ACTIC Simhallsbadet och har två tillfällen bokade: söndagen den 27 oktober och söndagen den 30 mars.
Supersöndag är en fantastisk möjlighet att träffa klubbkompisar för att tillsammans simma, cykla, springa och så klart avsluta med den fjärde grenen pizza.
Du väljer såklart hur många grenar du deltar i.
Hålltider
13.00 samling

13.15-13.45 simning

14.00-15.00 spinning
15.15-16.00 löpning

ca 16.30 pizza

Följ Halmstad Triathlon & Multisport på sociala medier. Du hittar oss på Facebook samt i den stängda medlemsgruppen på Facebook där alla medlemmar kan göra inlägg. Vi finns såklart också på Instagram

Nyfiken på..

Styrelsen 2024 består av:
Helena H Jonsson, ordförande
Alexander Madarov, vice ordförande
Elisabeth Tunhag, sekreterare
Richard Troell, kassör
Lena Karlsson, ledamot
Emma Herrlin, suppleant
Per Carnbrand, suppleant 

Du når oss i styrelsen enklast med ett mail till styrelsen@htm.nu och skriv gärna namn eller funktion i ämnesraden om det är någon särskild av oss du önskar komma i kontakt med.

 Näst på tur i nyfiken på är suppleant Emma:

Hej,

Jag heter Emma Herrlin och har varit medlem sedan 2022 och valdes in i styrelsen 2024. På vardagarna arbetar jag som Elkraftsingenjör på HEM.

Jag har tidigare erfarenhet av styrelsearbete i olika föreningar och att vara delaktig i föreningar är en naturlig del för mig att kunna hjälpa till och engagera mig. Jag är väldigt tacksam att jag fått möjligheten att bidra till vår förening även om jag inte är ett känt ansikte för er sedan tidigare. För er som träffat mig hör ni att jag inte är härifrån, jag är inflyttad skåning detta pga min nuvarande sambo. Snart 2 år i Halland och jag trivs väldigt bra!

Gällande träning är jag i grund och botten en hästtjej och det har varit en stor del av mitt då jag har både varit tränare och tävlat en hel del. Något som däremot inte varit en del av min träning är simning – ända sedan barnsben har jag haft stor respekt för vatten. Just därför ville jag utmana mig och testa en simtävling, “face your fears” som det så fint heter.

Vansbrosimmet tyckte jag blev för mycket så då kom idén att göra en triathlon eftersom löpning och cykling (MTB) har varit en naturlig träningsform sedan många år tillbaka. Sagt och gjort, så för två år sedan ställde jag upp i Kalmar 4:18:4 och det var en otrolig kick, så häftig upplevelse…om än en kort en!

HTM hittade jag pga tips om simträningar från en fd kollega som varit medlem i många år (Tack Jerker). Det blev dessvärre aldrig någon simträning men jag fortsatte vara medlem.

Efter en operation i våras hoppas jag nu komma tillbaka och vara med och träna under hösten och träffa fler medlemmar! Vilket gäng och gemenskap som finns bland oss, det gör mig varm i hjärtat att få se och ta del av! //Emma

TIPS

För tredje året i rad anordnar Richard och Meta Troell en träningsresa till Mallorca (9-13 april 2025), med fokus på cykling (men även med möjlighet till löpning och simning) och såklart en härlig semester med goa träningskompisar.
Du hittar mer info om resan här.

Till sist – tänk på att det är vi medlemmar som tillsammans behöver hjälpa till med allt arbete i föreningen. Vi behöver helt enkelt bli fler som engagerar oss och hjälps åt med de uppgifter som finns i vår förening! Ju fler, desto roligare!
#tillsammasärvistarka

Hälsningar Styrelsen för 
Halmstad Triathlon & Multisport

Är det några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig!

Våra Sociala Medier

Fler nyheter