Klubbnyheter

Nyhetsbrev #2 maj 2023

Innehåller bland annat klubbrabatter, presentation av styrelsen
och vad som händer i sommar.

Boka in lördagen den 2 september

Första lördagen i september arrangerar klubben Halmstad Swimrun Sött&Salt och vi behöver din hjälp som funktionär. Oavsett om du kan ställa upp under hela tävlingen eller bara en kort stund. Så missa inte tillfället att uppleva Sött&Salt på nära håll och heja på våra deltagare. Anmäl dig redan idag!

//Tävlingsgruppen för Sött&Salt  


Klubbrabatter för dig som medlem

Runners’ Store
20% på alla skor och kläder i ordinarie sortiment och 10% på elektronik och tillbehör. Gäller både i webshop och fysisk butik. www.runnersstore.se
Kod: denna är utskickad till medlemmar
Giltig t.o.m 2023-12-31.

OBS! Koden får inte spridas utanför klubben.

Sportson i Halmstad
15% på hela sortimentet (förutom cyklar) samt service.

Actic
30% vid tecknade av medlemskap med 12 månaders bindningstid. För att få rabatten behöver medlemskapet tecknas i kassan på Actic Simhallsbadet.

PT Alexander Madarov
10% på kostrådgivning, personlig träning och crawlkurser. www.ptmadarov.se30% vid tecknade av medlemskap med 12 månaders bindningstid. För att få rabatten behöver medlemskapet tecknas i kassan på Actic Simhallsbadet.


Häng med oss i sommar

Simning i Torvsjön – måndagar kl 18.00, samling 17.45
Även i sommar satsar vi på måndagskvällar vid Torvsjön, där hela familjen är välkommen att följa med! Swimrun, simning, SUP eller bad och därefter samlas vi runt grillen. Grillkol står klubben för, du tar med vad du vill grilla. Planerad start fr om måndagen den 29 maj.

Simning på Brottet – tisdagar och torsdagar kl 07.00- 08.00  
Från och med vecka 22 finns bana 3 och 4 bokad för dig som träningsmedlem i klubben under tisdagar och torsdagar mellan kl 07.00-08.00. Under ett antal tillfällen i sommar finns även simtränare Pedda på kanten på morgonen och då kostar det 60kr per gång att simma. Viktigt att kostnaden swishas till 123 049 85 01 i samband med respektive träningstillfälle.  

Följande datum är banorna reserverade för simträning med Pedda (samling 06.50 utanför huvudentrén):
30 maj  
13 juni
20 juni  
18 juli
25 juli
1 augusti  

Triathlonträning i Norre Katts Park – självklart planeras det för triathlon i parken även i sommar! Mer info kommer!  Håll dig uppdaterad via klubbens Facebook-sida.


SAVE THE DATE

KLUBBMÄSTERSKAP  
söndagen den 27 augusti kl 10.00

NATTSIMNING
torsdagen den 14 september kl 20.15


Nyfiken på styrelsen

Styrelsen 2023 består av:
Helena H Jonsson, ordförande  
Christina Nyberg, vice ordförande tillika kassör
Elisabeth Tunhag, sekreterare  
Lena Karlsson, ledamot  
Alexander Madarov, ledamot
Antti Lehtomaa, suppleant  

Du når styrelsen med ett mail till styrelsen@htm.nu

Först ut i en närmare presentation är Alexander:

Hej kära medlemmar!
Jag vill ta tillfället i akt och presentera mig själv som ny medlem i styrelsen för vår fantastiska triathlonklubb. Mitt namn är Alexander och jag är otroligt glad över att få vara en del av denna engagerande gemenskap. För er som inte känner mig sedan tidigare, kanske ni känner igen mig från bassängen
.

Som tidigare tävlingssimmare har jag alltid älskat att utmana mig själv på olika sätt och lära mig nya saker. Det var därför naturligt för mig att ta steget in i triathlon, där jag kan kombinera min passion för simning med cykling och löpning. Triathlon har blivit ett roligt sätt för mig att fortsätta utvecklas och hitta nya utmaningar.

Utöver all triathlonträning arbetar jag som personlig tränare och brandman. På min lediga tid, spenderar jag gärna den tillsammans med min sambo på resor utomlands eller på golfbanan tillsammans med vänner.

Jag ser verkligen fram emot att lära känna er alla i klubben och arbeta tillsammans för att göra vår triathlonklubb ännu bättre. //Alexander


Till sist glöm inte – tillsammans är vi starka!
Hälsningar
Styrelsen
Halmstad Triathlon&Multisport


Sponsorer 2023

Är det några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig!

Våra Sociala Medier

Fler nyheter