Klubbnyheter

NYHETSBREV #1 MARS 2023

Du är inbjuden till årets medlemskväll!

Fredagen den 14 april kl 18.30 bjuder vi in Dig som medlem i Halmstad Triathlon & Multisport till en kostnadsfri medlemskväll på Hotell Mårtensson där du bjuds på en god tvårättersmiddag (dryck till självkostnadspris) och få möjlighet att träffa andra fantastiska medlemmar.

Idrottskonsulent Katarina från SISU inleder kvällen med några tankar kring ideellt engagemang innan ultralöparen Frida Södermark tar oss med på sin resa som började 2007 när hon sprang sin första mil för att fyra år senare vinna Leipzig Marathon och därefter bli en av Sveriges bästa ultralöpare. Det är aldrig för sent att förändra sitt liv – sina vanor – och hitta det du verkligen vill satsa på.

Detta vill du inte missa, så anmäl dig redan idag!  Sista anmälningsdag är annars den 30 mars.


Nytt samarbete med Runners’ Store

Halmstad Triathlon&Multisport har inlett ett samarbete med löparbutiken Runners’ Store. Samarbetet innebär att du som medlem får 20% på alla skor och kläder i ordinarie sortiment och 10% på elektronik och tillbehör.

Erbjudandet från Runners’ Store gäller på runnersstore.se och i de fysiska butikerna på Regeringsgatan 26 i Stockholm och Baltzargatan 31 i Malmö. I butikerna finns även löparexperter och ortopedtekniker som kan hjälpa dig tillrätta.

Koden som gäller t.o.m 2023-12-31, finns i nyhetsbrevet som gått ut till alla medlemmar.


Dags att beställa klubbkläder!

Nu är det dags att beställa klubbkläder från Trimtex-webshop. Webshopen stänger den 19 mars 2023 med förväntad leverans under vecka 18.

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: HalmstadTri23

Har du problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.


Sponsorer 2023-2025

Vi är glada och tacksamma över att de kommande två åren få fortsätta vårt samarbete med följande sponsorer:

Cattegatt Consult – diamantsponsor

Eolus – guldsponsor

Kylservice – guldsponsor

Söderberg & Partners – guldsponsor

Vi välkomnar såklart fler sponsorer! Så är du och ditt företag nyfikna att veta mer om vad det innebär att sponsra klubben? Kontakta oss.


Till sist en vänlig påminnelse om årsmötet söndagen den 26 mars kl 14.00 på Halmstad Arena, lokal Aten.

I samband med årsmötet får du möjlighet att handla lagerförda klubbprofilkläder till rabatterat pris och missa inte föreläsningen kring Kost och Träning som hålls av PT Alexander Madarov direkt efter årsmötet. Väl mött!

Hälsningar Styrelsen Halmstad Triathlon&Multisport


Är det några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig!

Våra Sociala Medier

Fler nyheter