Bli medlem

Medlemsansökan

Vi hälsar alla välkomna till vår klubb, nybörjare som rutinerad, gammal som ung. Du har möjlighet att träffa likasinnade att träna och dela erfarenheter, tips och råd med.

Vi erbjuder massor av träningsmöjligheter! Triathlonträning, löpning, cykling, simning mm. Vi har även samarbete med Actic där du kan köpa träningskort till rabatterat pris.

Som medlem kan du lösa tävlingslicens hos Triathlonförbundet och möjlighet att köpa snygga klubbkläder. Förutom träning så ordnar vi medlemskvällar och trivselaktiviteter för att få möjlighet att umgås tillsammans.  Klubben är ansluten till The IRONMAN Tri Club program.

Priser

  • Ett årsmedelemskap kostar 1 000kr (Medlemsavgift och träningsavgift)
  • Ett sommarmedlemskap kostar 600kr (Avser juni-augusti)
  • Du som är 19år eller yngre kostar ett fullvärdigt medlemskap endast 200kr.
  • Vill du enbart vara medlem utan att träna med oss kostar det 200kr för ett helt år och självklart får du tävla i klubbens namn.

 

Bli medlem du också !

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör (info@htm.nu) för att ansöka om medlemskap.

Tilsammans är vi starka!

Vänta inte med att anmäla dig!